Puppy Class


Minden szombaton 10.00-kor várjuk a kölyökkutya gazdikat egy játékos, fejlesztő foglalkozásra, kifejezetten 6 hónapnál fiatalabb kutyák számára. A helyek korlátozottak és a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.


  • Kategória: Kutyaoktatás
  • Időtartam: 01:00 Óra

Ár:3500Ft

Dátum
Óra

Leírás

Minden kölyökkutya életében eljön az alapvető szocializáció időszaka. A kutyák életének első pár hónapjában tapasztaltak és tanultak lényegesen meghatározóak egész életükre. Az alomban még egymás által tapasztalhatták a különböző viselkedések következményeit és reakcióit, a kutyakommunikácó eszköztárát, azonban a tanulás folytatódik akkor is, amikor az új otthonukba kerülnek, hiszen ez az időszak az alapja annak, hogy hogyan viszonyuljanak különböző ingerekhez a jövőben. 

Onnantól, hogy magunkhoz vettünk egy kölyökkutyát, a mi feladatunk az hogy biztonságos környezetben tudja finomítani az eddig tanultakat és ismerhessen meg újabb és újabb ingereket. 

Számtalan későbbi problémát előzhetünk meg, ha ebben a kritikus életszakaszban megfelelően felkészítjük kutyánkat:

- Vihar- és zajfóbia, tüzijátéktól való félelem

- Félelmi agresszió, agresszív reaktivitás kutyák és emberek felé

- Szeparációs szorongás és destruktív viselkedés


Sok egyéb mellett, erről szól a Puppy Class

Első alkalommal kérjük hozd magaddal kutyád oltási könyvét!

Természetes van lehetőség kedvezményes bérlet megváltására is, amennyiben érdekel a lehetőség, vagy bármi kérdésed van, írj nekünk nyugodtan üzenetet a "Kapcsolat" fül alatt!