ALAPELVEINK

  • Nincs rossz kutya! Értsük meg az okokat. Mi áll a viselkedés hátterében, mi motiválja és hogyan változtassuk meg.
  • Pozitív megerősítés: Az elvárt viselkedést megtanítjuk, a nem kívánatos viselkedés helyett alternatívát tanítunk a kutyának.
  • Kapcsolat: Számunkra a kutyák nem engedelmeskedő robotok, hanem érző, gondolkodó, intelligens és szociális lények. Mi abban hiszünk, hogy az ideális kapcsolat alapja nem a betörés és a kényszerítés, hanem a tanítás, a reális elvárások és a minőségi együtt töltött idő.

Továbbá kapcsolatban állunk több hazai állatmentő szervezettel és teljes mértékben támogatjuk a felelős örökbefogadást!

          MENTETT KUTYA PROGRAM

Létrehoztunk egy online tanfolyamot és támogató csoportot, hogy segítsünk a mentett és örökbefogadott kutyák beilleszkedésében valamint a leggyakoribb problémák megelőzésében és kezelésében. A tanfolyam  elvégzését követően pedig a résztvevők 10% kedvezménnyel jelentkezhetnek számos további szolgáltatásunkra. 

          MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

A szakértelmünket és folyamatos szakmai fejlődésünket számos szervezeti tagság (ICAN & ISCP & APDT) garantálja. Számunkra a kutyázás örök tanulás és folyamatosan veszünk részt újabb és újabb szakmai tanfolyamokon és előadásokon.

Minőségbiztosítási okokból minden tanfolyamunk egy elégedettségi kérdőívvel zárul, ahol a résztvevők anonim módon és részletekbe menően értékelhetik a kapott szolgáltatást, ezzel is segítve minket a folyamatos fejlődésben.