Kutya- és gazdioktatás, kortól, fajtától és mérettől függetlenül. Az alapoktól egészen a felsőfokig.


  • Kategória: Kutyaoktatás
  • Időtartam: 01:00 Óra

Nap kiválasztása
 
Válassza ki az időt

Leírás

Miről szólnak a Gazdiképzés programok? 

Mire számíthatsz?

Alapozó tanfolyamunkon bevezetünk annak a módszernek az alapjaiba, amivel évek óta sikerrel dolgozunk. A célunk, hogy megtanítsunk "kutyázni", hogy jobb legyen köztetek a bizalom, a kommunikáció és az együttműködés.

Az Alapozó tanfolyam elvégzése után lehetőség nyílik kedvező áron, magasabb szinten folytatni a tanulást.

Ha máshol végeztetek már alapfokú tanfolyamot, felmérés után van lehetőség becsatlakozni a haladó programra is. Ha ez a lehetőség érdekel titeket, vedd fel velünk a kapcsolatot a részletek egyeztetéséért!

A Haladó program során már az alapvető kummunkáció és feladatok ismeretén túl vannak a kutya-gazdi párosok ezért itt már nagyobb hangsúlyt kap a pontosság, fontosabb feladatok és viselkedések magasabb szinten gyakorlása és a mindennapi életben történő alkalmazása. Legyen szó stabil behívhatóságról, közömbös viselkedésről az utcán, relaxációról vagy lábnál sétáról magas ingerkörnyezetben.
A Haladó Programra folyamatos a becsatlakozás. 2 hónapos részvétel díja: 30.000 Ft

A Mester programon pedig igazán próbára tehetik magukat, kutyájukat és a kapcsolatukat a gazdik! Újabb és újabb kihívások, fokozatosan növekvő elvárások és precíz feladat végrehajtások mellett mélyebb elméleti és gyakorlati tudás átadására is törekszünk!
A Mester  Programon való 2 hónapos részvétel díja: 30.000 Ft